Mistä ostaa paras juhlamekot

Kun se tulee ostaa kävelyttää leningit, löytää oikea myyjä voi olla ylivoimainen. Vuodesta lukemattomia paikkoja voit ostaa kävelyttää leningit verkossa paikallisille ostoskeskuksia täynnä bargain hinnoiteltu leningit, tytöt ovat paljon vaihtoehtoja kahlata läpi. Mutta missä on paras paikka ostaa kävelyttää leningit?

Ennen kuin suuntaat Amazon.com tai lähimpään Deb n, sinun pitäisi harkita huolellisesti, mitä eri prom pukeutuminen myyjät tarjoavat talousarvion kannalta, laatu ja lisäarvopalveluja, kuten ompelu, hoito ja käsittely. Vain koska mekko näyttää hyvältä kuva ei takaa se näyttää hyvältä henkilökohtaisesti. Samoin mekkoja ostettu kauppakeskuksessa pohjahinnoin hinta eivät todennäköisesti tule Räätälöinti ja halpa materiaaleja voi paljastaa puutteita, kun he toivat kotiin.

bridesire-300x200

Katso lisää juhlamekot täällä

Perustamisesta Talousarvio

Juhlamekot ostoksia ilman erityistä budjetti mielessä voi johtaa budjettialijäämän, joten se on hyvä idea tulla sisään osto joukon budjetti mielessä. Muista: sinun täytyy tekijä paitsi kustannuksia mekko, mutta myös kustannukset lisävarusteita. Päättää, kuinka paljon olet valmis maksamaan yleistä voi auttaa ohjaamaan ostopäätöksiin. Jos sinulla on ainutlaatuinen elin tyyppi, ehkä haluat enemmän varoja räätälöityjen mekko. Jos sinulla on sydämen asetettu tietty pari suunnittelija kengät, ehkä haluat jakaa Pieni budjetti teidän mekko. Kuinka paljon olet valmis maksamaan kunkin kohteen määrittää paras paikka voit tehdä ostoksia.

Miksi laatu asiat

Monille tytöille, ”Prom Night” on suurin tapahtuma lukuvuoden. Haluat näyttää – ja tuntuu – upea! Monet halpa leningit näyttävät hienoilta ripustin, ja voi jopa näyttää hyvältä pukuhuone, mutta sen jälkeen tunnin tanssilattialla, huonosti tehty mekkoja hyppysellinen, sitoa tai tulla liian löysä. Huonosti rakennettu kirjonta voivat löystyä ja pudota. Muista – sinun täytyy näyttää hyvältä koko yön, ja tunne mukava teidän mekko ilman jatkuvasti säätää se tee yö ikimuistoinen kaikille oikeista syistä – ei siksi, mekko katastrofi!

Ostaminen kävelyttää leningit verkossa

Jos olet tiukka mekko talousarvio, mekko ostoksia verkossa voisi olla hyvä ratkaisu – mutta sinun on oltava varovainen. Värit edustettuina mekko kuvat eivät aina vastaa todellista mekko, ja ei ole mitään takeita, kun se tulee sopivaksi. Etsi hyvämaineinen toimittajat, kuten nelly.com tai bridesire.fi, ja muista lukea myyjä arvostelut ennen ostamista. Varmista mekko mukana koko palautusoikeus. Kuitenkin turvallinen pelaat sitä, ostaa online on uhkapeliä, joten varmista verkossa mekko hankinnat tehdään riittävän ajoissa.

Ostokset kävelyttää leningit ostarilla

Mall voi olla hyvä paikka selata ja saada käsityksen siitä, millaista mekko etsit. Kaupat kuten Deb ja Mariposa pitää runsaasti erilaisia kävelyttää leningit käsillä, joten siellä on usein paljon valita. Useimmat mall kaupat eivät kuitenkaan tarjoa istuva palveluja, joten sovi täytyy olla tarkka. Muista, että ei kaikki mekot voidaan räätälöidä; juhlamekot tehty halvalla materiaaleista voi olla erityisen vaikea räätälöidä, joten älä osta mekko mall odotuksia, että se voidaan sovitettiin myöhemmin – se voisi olla parempi viettää hieman enemmän mekko myymälä, joka tarjoaa asentamisesta palveluja.

Paikallinen puolue & morsiamen putiikit

Paikallinen mekko putiikkeja taipumus tarjota kaikkein laadun ja ompelu. Nämä kaupat pyrkivät pitämään pienempää varastossa inventaario laadukkaampia kävelyttää leningit, mutta nämä varastossa olevat mekot ovat usein suunnittelija linjat, joita on vaikea löytää suurempia ketjun myymälöissä. Useimmat osapuoli ja morsiamen putiikit on laaja luettelo valikoima suunnittelija leningit, jotka voi tilata ja sovitettiin. Muista, että luettelo tilaus- ja istuva voi viedä aikaa, joten ennemmin teidän mekko tilataan, sitä parempi. Jos etsit välttää ”äläkä” ilmeen ”prom night” suunnittelija mekko, joka on todella yksi-of-a-kind, paikalliset putiikit ovat paras vaihtoehto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *